La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir diumenge a la tarda al districte de Sant Martí un home que transportava 383 grams de cocaïna oculta en cinc planxes termosegellades i que amagava a la zona abdominal. Els agents —que prestaven servei no uniformat amb un vehicle no logotipat— van veure l’individu per les immediacions de la rambla de Prim amb un casc a la mà, que caminava molt de pressa i amb actitud vigilant.

Tot seguit, va muntar-se a una moto i va començar a conduir excedint la velocitat permesa. Va ser aleshores quan el van aturar. En identificar-lo, els policies van comprovar durant l’escorcoll que duia un paquet enganxat a la zona abdominal i que es tractava d’un paquet embolicat en paper film que contenia cinc planxes de substància estupefaent en pols, motiu pel qual el van arrestar.

No és la primera vegada que una infracció de trànsit acaba delatant la possessió de drogues. Un dels últims casos va ser el 20 de gener, quan en escorcollar un cotxe després que el conductor cometés una infracció de trànsit hi van trobar 16 kg de marihuana. En aquest cas, l’infractor també va ser detingut.