Els veïns de Can Peguera estan sense servei telefònic i d’internet des d’aquest divendres. El robatori d’uns 50 metres de cable aeri telefònic ha deixat un centenar de famílies del carrer de Vila-seca sense aquests subministraments. Tres dies després, aquests veïns de Nou Barris encara en pateixen les conseqüències ja que la incidència no s’ha solucionat, tot i que aquesta tarda ja hi han anat els operaris.

Josep Maria Clariana, de l’Associació de Veïns de Can Peguera, ha explicat al ‘bàsics’, de betevé, que els han assegurat els operaris que aquest dimarts al matí estarà resolta la incidència i tornaran a funcionar el telèfon i internet. “És un barri molt envellit on hi ha veïns que depenen d’un telèfon per poder contactar amb teleassistència o familiars. Han estat totalment desconnectats”, ha recordat Clariana.

Aquesta situació ha significat un problema greu en un barri amb molta gent gran. De fet, entre els afectats hi ha persones que necessiten el servei de teleassistència i han quedat incomunicades. 

A més, l’entitat veïnal assegura que el cable que es van endur no té cap valor: “Es van endur 50 metres de cable que ara sabem que no té cap valor, és de fibra”.