La Guàrdia Urbana va detenir divendres un home acusat d’haver robat diversos dispositius electrònics, que en total estaven valorats en 4.000 euros. Els fets van passar cap a les 8.45 h, al districte de Sants-Montjuïc. La víctima es va adreçar als agents i gràcies al geolocalitzador d’uns Airpods robats, van poder identificar on es trobava l’autor del robatori.

Segons ha explicat la policia barcelonina a la xarxa social X, van començar el seguiment i el van poder detenir, finalment, a l’Hospitalet de Llobregat.

Tres detinguts a la Marina de Port

Precisament el 19 de gener, al mateix districte, la Guàrdia Urbana va detenir tres persones acusades de pegar a una dona i robar-li el mòbil al barri de la Marina de Port. En aquest cas, la víctima es trobava amb un amic al costat del seu vehicle. Quan es va adonar que no trobava el telèfon, va demanar-li que li truqués. Quan el telèfon va començar a sonar, va comprovar que l’aparell es trobava a la butxaca d’un home que estava al seu costat i quan li va dir que li tornessin la van agredir.