mossos detenció home gravava dones als lavabos

La policia ha detingut aquest dilluns un home de 60 anys que havia ocultat petites càmeres de vídeo en els lavabos de dos establiments al districte de Sant Andreu. Ho feia per gravar les parts íntimes de les clientes. Al detingut se li atribueixen dos delictes de descobriment i revelació de secrets.

detenen home gravava als lavabos de dones de bars

Amagava la càmera sota la pica

La primera denúncia va arribar l’octubre del 2018 quan una dona va alertar que havia trobat una càmera enganxada amb cinta adhesiva just a sota de la pica i que s’havia anat desenganxant fins a caure a terra. La dona va informar-ne els responsables del bar i va dur-la a la comissaria. El segon cas es va detectar al gener del 2019 també al districte de Sant Andreu. Va ser una treballadora del bar qui va trobar l’aparell camuflat sota la pica i va denunciar-ho a la policia.

Amb el visionat de les gravacions i les declaracions de les víctimes els agents van poder detenir l’home al districte on actuava. A l’interior del domicili de l’arrestat es van intervenir DVD, una targeta de memòria i un ordinador portàtil. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.