cotxe Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona la matinada de dimecres un fugitiu de les autoritats italianes. El detingut està catalogat com un “perillós membre de la Camorra”, concretament del clan Mazarella, i se li demanen 12 anys de presó per delictes contra les persones i contra la propietat. El fugitiu tenia en vigor una ordre europea de detenció i entrega.

Segons ha informat la policia, els fets pels quals se’l reclama van tenir lloc el 2018, quan el fugitiu i un còmplice, amb la finalitat de reafirmar el control del seu clan de la Camorra en una zona de Nàpols, van participar en un tiroteig contra membres d’un clan rival. Durant el tiroteig van emprar una pistola i un subfusil, ambdós del calibre 7,65.

“Perillós membre de la Camorra”

L’operació va començar el mes d’abril, quan es va tenir coneixement de la presència a Espanya d’un perillós fugitiu buscat per les autoritats transalpines. Arran de les investigacions pertinents, es va descobrir que el fugitiu s’amagava a Barcelona, raó per la qual es va establir un dispositiu a la ciutat fins a localitzar-lo.