Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda un home que n’ha apunyalat un altre al coll a l’entorn de l’avinguda del Carrilet, al districte de Sants-Montjuïc. Segons fonts policials, els fets s’han produït cap a les 18.30 h i han començat amb una baralla entre els dos homes. Un d’ells ha tret una arma blanca i, després de ferir l’altre, ha fugit. El SEM ha atès la víctima, l’ha traslladat a l’Hospital Clínic i en principi està fora de perill, segons informa l’ACN.

L’agressor, de 43 anys, i la víctima, de 27, són membres de la mateixa família, segons l’ACN. La policia catalana ha acabat detenint l’agressor, a partir de la descripció que han donat testimonis dels fets, a la mateixa zona on s’ha produït l’apunyalament. L’han detingut com a presumpte autor d’un homicidi dolós en grau de temptativa.

Aquest no és l’únic succés d’aquestes característiques de les darreres setmanes a la ciutat. El 31 de maig, els Mossos d’Esquadra van informar de la detenció del presumpte autor d’un apunyalament que havia tingut lloc a la matinada a la plaça del Mar, a la Barceloneta.