160 persones festa il·legal Zona Franca

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat la matinada de divendres a dissabte una festa il·legal amb més de 160 persones en una nau industrial ubicada a la Zona Franca. Els agents s’han apropat fins al lloc dels fets després de rebre un avís d’una persona que tenia previst fer una festa legal abans de les restriccions, i que s’havia assabentat que algú havia aprofitat per fer-la igualment però en un altre emplaçament.

Quan els agents han arribat a la festa s’han trobat un centenar de persones al seu interior ballant i bevent alcohol sense portar mascareta ni guardant la distància social. És per aquest motiu que la Guàrdia Urbana ha aixecat la corresponent acta per la festa il·legal. Els Mossos ha denunciat a tots els assistents per no complir amb les mesures sanitàries per frenar els contagis de la covid-19. A més, els agents han detingut un home per tràfic de drogues i n’han denunciat vuit més per tinença de substàncies estupefaents. Els dos promotors de l’esdeveniment també han estat denunciats per organitzar la festa il·legal.

La convocatòria de la festa il·legal s’havia fet a través de les xarxes socials amb entrades a la venda.

FECASARM denuncia que proliferen les festes il·legals

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) denuncia que les festes il·legals han proliferat per les restriccions als locals de l’oci nocturn per prevenir els contagis de coronavirus. Per això, ha posat en marxa una bústia per denunciar-les.