búnquers carmel
Foto dels búnquers del Carmel plens la setmana passada

Aquest cap de setmana han tornat els desallotjaments als búnquers del Carmel, al Turó de la Rovira, per excés d’afluència. Després que un miler de persones fossin expulsades la setmana passada de la zona, divendres al vespre la Guàrdia Urbana de Barcelona ha tornat a actuar en el marc del dispositiu actiu a la zona per evitar aglomeracions. La policia ha desallotjat centenars de persones que s’hi concentraven.

L’actuació policial arriba només una setmana després de l’últim desallotjament, quan un miler de persones van ser expulsades pels agents. En el cas d’aquest divendres, 7 d’abril, la Guàrdia Urbana de Barcelona no ha facilitat xifres de la quantitat de persones que ha desallotjat.

Dispositiu policial en espera de la nova tanca

L’Ajuntament de Barcelona ha optat per reforçar el dispositiu policial de la Guàrdia Urbana a la zona aquest cap de setmana tenint en compte els festius i l’arribada del bon temps. El dispositiu policial també ha ampliat l’horari, una mesura complementària al tancament del recinte a les nits quan s’acabi la instal·lació d’una tanca que en limiti l’accés, al maig.