Van ser hores de cordó policial, des de les 18 fins a les 20.40 h, per evitar que se celebrés una festa al turó de la Rovira. Minuts després que la Guàrdia Urbana decidís plegar veles, però, va començar a arribar gent als búnquers del Carmel i la música es va apoderar de l’espai, per disgust dels veïns. En un vídeo enregistrat per un resident de la zona, s’hi poden veure persones ballant i cantant en el mirador a viva veu.

Segons explica Fran Bernal, portaveu del Consell de Carrers del Turó de la Rovira i el Carmel, a les 21.10 h van trucar al 112 per primer cop. Veient que la policia no hi tornava, un grup de veïns van parlar amb els integrants de la festa i els discjòqueis per demanar-los que dissolguessin la festa. Bernal relata que la policia va acudir als búnquers a les 22.15 h, quan els joves ja havien desmuntat els equips de so i estaven marxant. Calculen que en aquell moment hi havia ben bé unes 300 persones.

Un altre veí explica que els participants de la “rave” es van desplaçar aleshores fins al turó del Carmel per seguir la festa.

Fran Bernal denuncia que ja fa quatre caps de setmana que es convoca en diumenge una festa als búnquers a través de TikTok i lamenta que se segueixi celebrant: “No entenem com l’Administració deixa fer-les”.