mascaretes-carrer-280521

La Guàrdia Urbana ha desallotjat la matinada d’aquest diumenge, 9 de gener, un local de Sant Martí que s’estava utilitzant com a discoteca. Tal com ha explicat en les xarxes socials, la policial municipal ha denunciat els propietaris de l’establiment per cinc infraccions, entre les quals, l’incompliment de l’horari de tancament i d’aforament permès.

També s’han denunciat 44 persones que eren dins del local per saltar-se el toc de queda i no dur la mascareta ni respectar les distàncies de seguretat.

Més festes il·legals a Barcelona

Dues intervencions de la Guàrdia Urbana han posat fi aquesta setmana a dues festes il·legals que es duien a terme en locals dels districtes de l’Eixample i Sants-Montjuïc. Els agents van desallotjar més de 300 persones entre les dues operacions. La primera festa intervinguda va ser dimecres, vigília de Reis. Una patrulla de paisà va entrar en un local on es va trobar 206 persones ballant, amb un punxadiscos i sense respectar cap mesura de seguretat en matèria de covid. La segona festa es va celebrar aquest divendres a la matinada en un local on es van congregar fins a 116 persones.