Els Bombers de Barcelona han desallotjat aquest dimecres a la matinada per la llevantada 42 veïns de dues finques del carrer de Santa Madrona, al barri del Raval. Segons fonts municipals, s’ha esfondrat un fals sostre del número 25 d’aquest carrer. S’han desallotjat 25 veïns d’aquest bloc i 17 persones del número 27, de manera preventiva.

Segons els Bombers, 24 dels veïns afectats han estat atesos i allotjats al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). Cap ha resultat ferit, però tot apunta que almenys 14 persones hauran de passar una segona nit al CUESB.

Els Bombers de Barcelona han explicat que pels volts de la mitjanit van rebre un avís per filtració d’aigua al número 25 del carrer de Santa Madrona. Un cop allà van veure que les obres al número 27, l’edifici contigu, havien deixat la coberta de l’edifici destapada. Per això van decidir desallotjar de manera preventiva tots els veïns del número 27 i les portes primeres del número 25, que eren les afectades per les filtracions d’aigua.

La zona, a tocar del Paral·lel, ha estat una de les més afectades aquesta nit per la pluja forta que ha caigut.