La Guàrdia Urbana, en una operació conjunta amb els Mossos d’Esquadra, va desallotjar diumenge al vespre unes 200 persones que s’havien aplegat en una festa il·legal al Parc Logístic, a la Zona Franca. També es van intervenir tres armes blanques.

Segons fonts de l’Ajuntament, l’actuació va ser a les 21.27 h i es van posar 310 denúncies (algunes persones en van acumular unes quantes) per no respectar les mesures per la covid o altres ordenances. També es van identificar 91 persones.

Aquesta actuació va ser anterior al toc de queda però entre les 22 h de dissabte i les 6 h de diumenge la Guàrdia Urbana ha informat que va desallotjar 370 persones per fer “botellón” i incomplir les mesures anticovid a la via pública.

L’Ajuntament té previst fer balanç de les operacions que ha dut a terme els dies de festa a la via pública un cop s’acabin els dies de festa, aquest dimarts mateix.

Botellada a l’Arc de Triomf

La nit de dissabte i també la de diumenge la Guàrdia Urbana va actuar al passeig de Lluís Companys. Aquí és on hi ha hagut els últims dies les aglomeracions més importants. Segons informa l’Ajuntament, unes 100 persones van ser desallotjades dissabte a la nit.

La nit de diumenge es va repetir la situació. Les persones que estaven concentrades a la zona de l’Arc de Triomf van fugir en veure els agents i van deixar enrere una gran quantitat de brossa.

Incompliments al Parc de les Tres Xemeneies

El compte de Twitter de SOS Poblesec Paral·lel ha publicat vídeos en què es veuen diverses persones ballant i bevent al Parc de les Tres Xemeneies. Diu l’Ajuntament que en aquest punt la Guàrdia Urbana va desallotjar unes 20 persones.