Entrar en calor amb una xocolata acompanyada de xurros i melindros segueix sent una tradició. Per això, aquest cap de setmana s’han vist les típiques cues a les portes de les granges més emblemàtiques del centre de la ciutat, com la Viader, la Dulcinea o la Pallaresa, al carrer de Petritxol.

Els establiments han fet mans i mànigues per poder controlar l’ús del passaport de la covid entre els clients: “Som molt estrictes i demanem el passaport de la covid i identificacions a tothom”, explica la Mercè Casademunt de la Granja Viader. “Hi ha més moviment. Hem hagut de posar una persona només per controlar el passaport de la covid”, explica en Cristian, l’encarregat de la Granja Pallaresa.

Xurros amb xocolata

Recuperant part del client estranger

La majoria de clients, ara per ara, són barcelonins. Tot i això, els establiments expliquen que noten com, de mica en mica, va tornant el turisme. De fet, la Mercè de la Granja Viader comenta que està notat un “fenomen curiós”. Fa setmanes que ha detectat una forta presència de “noies asiàtiques” entre la clientela. betevé ha parlat amb una de les clientes per resoldre l’entrellat. Explica que aquest local apareix a una xarxa social molt important de la Xina: “Hi ha moltes publicacions que recomanen aquest establiment i, per això, hem vingut a provar-lo”, ha comentat.