Els comerciants volen tenir-hi una oficina a peu de carrer

CorEixample ja s’ha afanyat a fer una petició formal al districte de l’Eixample per ocupar els baixos de l’immoble del carrer d’Aragó, 317, ara de titularitat municipal. A punt de fer 25 anys i amb 180 comerços associats, aquesta és una entitat activa, que té tres persones fixes treballant i dos estudiants en pràctiques. L’equip es reforça quan han de fer campanyes grans. Ara es troben en un espai de lloguer d’uns 30 m2, que és poc visible i no té accés des del carrer.

Xavier Llobet, president de CorEixample, defensa la seva petició perquè assegura que hi treballen cada dia de nou del matí a set de la tarda. A més a més, destaca que els comerciants són els ulls del carrer però que l’oficina actual on es troben no té visibilitat.

Disposats a compartir els baixos amb altres entitats

CorEixample voldria un despatx que donés al carrer i una sala de reunions que no tindrien cap problema a compartir amb altres entitats, perquè els baixos gairebé tripliquen l’espai que tenen avui dia. La decisió de qui ocuparà aquests 80 metres quadrats no està presa. Abans, l’Ajuntament haurà de desocupar l’espai i condicionar-lo.