Un centenar de persones s’han concentrat a la platja de la Nova Icària aquest dissabte 15 de maig per denunciar la crisi social en què es troba immersa Colòmbia. Els manifestants han clavat torxes a la sorra i han acompanyat les reivindicacions amb música, banderes i pancartes que exigien la fi de les hostilitats.

La concentració s’ha desmarcat de qualsevol ideologia i ha posat el focus en preservar la vida dels compatriotes colombians. Des de fa dues setmanes, el país viu una allau de protestes violentes i vandalisme als carrers que ha frenat la reforma fiscal que volia impulsar el govern. Les protestes han obtingut una resposta violenta per part dels cossos policials i han deixat desenes de víctimes mortals i més d’un centenar de ferits.

Aquesta reivindicació segueix la que ja hi va haver de forma multitudinària diumenge passat al passeig de Lluís Companys, a l’altura de l’Arc de Triomf. També es van concentrar un centenar de persones a la plaça de Sant Jaume el dia anterior, el 7 de maig.