Ja està enllestit l’hort urbà de la coberta del Mercat de la Vall d’Hebron-Teixonera. És la coberta agrícola més gran de l’Estat i està a punt d’estrenar-se. La regidora d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, juntament amb diverses entitats de la zona, han visitat l’espai que es començarà a dinamitzar en els propers mesos. És un punt culminant de la reforma que s’ha fet a l’equipament.

El horts tenen una superfície cultivable de 1.750 metres quadrats. La Cooperativa Tapurna serà l’encarregada de gestionar-la amb la participació de veïns i associacions dels barris propers.

La regidora d'Horta-Guinardó ha visitat la coberta verda agrícola del Mercat de la Vall d'Hebron-Teixonera

Entitats veïnals de la zona han demanat que s’obri a persones amb diversitat funcional i, des del Districte d’Horta-Guinardó, avancen que estarà disponible per a les entitats i els centres de salut de l’entorn.

Ens servirà molt per fer aula de formació, per treballar amb les entitats del districte, amb la Vall d’Hebron i amb el centre de salut”
Rosa Alarcón, regidora d’Horta-Guinardó

Seran parcel·les compartides amb cultiu ecològic i producte fresc de proximitat per autoconsum o per cedir a entitats socials.