Les obres de reforma del Mercat de la Vall d’Hebron – Teixonera avancen complint el termini previst. La feina feta en els darrers mesos ja permet veure com quedarà l’equipament quan acabin els treballs, a finals d’any. El canvi més significatiu a simple vista és que ja es pot veure l’estructura metàl·lica que cobrirà l’edifici i el dotarà d’un nou caràcter, ja que li donarà més ombra i el farà més visible des de la ronda de Dalt. També se n’ha canviat l’accés dels vehicles, que ara es fa pel carrer de Coll i Alentorn. Precisament el pàrquing és una de les novetats que ja han entrat en funcionament. En total són dues plantes amb 50 places cadascuna.

Els ascensors i els muntacàrregues són un altre dels elements que ja s’han renovat. Ha començat, a més, la construcció del nou supermercat.

El supermercat, gairebé a punt

L’inici dels treballs del supermercat, que compartirà el recinte amb l’antic mercat, marca un abans i un després en el conjunt dels treballs, que encaren ja la recta final. Està previst que s’enllesteixin a finals del 2018. Abans, però, s’hi han d’instal·lar les fusteries i els vidres, fer l’hort de la coberta o l’aula de cuina, un dels serveis més destacats de l’equipament. També queden pendents la façana i l’entrada al mercat.

L’activitat del mercat no s’atura

El mercat només ha tancat durant un mes i no atura l’activitat mentre es fan les obres. Segons els usuaris, ocasionen algunes molèsties, però reconeixen que la rehabilitació era necessària.