Poc s’imaginaven la Liza i el Benson, una parella filipina, que el seu casament s’acabaria celebrant en un hospital i encara menys que el mateix dia que es donarien el “sí” naixeria el seu fill.

Tot i semblar un guió de ficció es tracta d’una història real que aquest cap de setmana s’ha viscut a la Maternitat, que depèn de l’Hospital Clínic, davant de la mirada perplexa dels sanitaris.

Volia casar-se abans que el seu fill arribés a néixer

La núvia estava maquillant-se per al casament quan, de sobte, va trencar aigües i va haver de sortir disparada cap a l’hospital acompanyada d’una amiga. Amb el vestit de núvia posat, pentinada i a mig maquillar, la Liza i la seva amiga van pujar al metro i van anar fins a la Maternitat. Mentrestant, el nuvi l’esperava a l’església sense ser conscient de la situació fins que, una estona més tard, la seva futura dona li va trucar i el va fer córrer cap a l’hospital, juntament amb la família i el capellà inclòs.

I és que la Liza, per qüestions supersticioses, no volia donar a llum sense estar casada, un desig que ha complert gràcies a la supervisió de les llevadores i del personal sanitari que van comprovar que era factible endarrerir el part.

Tot plegat va desembocar en una escena del més curiosa que fins i tot les llevadores, acostumades a tot tipus de situacions, asseguren no haver viscut mai: la celebració d’un casament, amb la núvia embarassada, la família i el capellà, en una habitació de l’hospital, i sota l’atenta expectació dels treballadors. Ara bé, donat l’estat de la Liza, els metges no van permetre-li aixecar-se del llit per donar el “sí”. Un cop casats, el part va continuar endavant i va néixer el Prince Benedict, qui de ben segur escoltarà en més d’una ocasió la història del seu naixement, una història que va deixar tothom bocabadat i que fins i tot l’Hospital Clínic ha volgut compartir a les xarxes socials.