Centenars de persones s’apleguen als carrers del Poblenou aquest dissabte al vespre en la dotzena edició del Llum BCN, que va començar aquest divendres i durarà fins al diumenge. Espais com la Torre Glòries, el Parc Central del Poblenou o el Disseny Hub concentren desenes de visitants del festival de llum més popular de la ciutat.

De fet, moltes instal·lacions han acumulat cues llargues per accedir-hi. En total, hi ha una quarantena d’instal·lacions artístiques de llum i so en una trentena d’espais del Poblenou. La majoria de les instal·lacions estan situades als carrers i places del barri, tot i que tres obres estan situades a dins del Disseny Hub.

Desenes de persones s’apleguen per observar una instal·lació al Poblenou

L’any passat el Llum BCN va aplegar 110.000 visitants i enguany s’espera que s’iguali o se superi aquesta xifra. L’edició del 2022 encara va estar marcada per la covid, pel retorn a les dates habituals després del parèntesi de la pandèmia. Una edició que va crear certa polèmica, amb una instal·lació que va rebre queixes per causar fortes molèsties als veïns.