Després de tres mesos desaparegut, ha sortit a la llum el darrer vídeo de 15 minuts que va gravar el jugador de rugbi anglès Levi Davis, en què, visiblement afectat, comença el discurs assegurant que es troba en una situació crítica: “La meva vida està en perill”. Segons relata, és víctima d’un cas de suborn, amenaces i violació. Aquesta gravació va ser esborrada del seu compte d’Instagram de seguida després que es publiqués.

El que va ser jugador de l’equip Worthing Raiders, de la National League 2 South, explica que tot va començar amb la seva presència ara fa tres anys a l’esdeveniment musical Factor X, en què va “conèixer molta gent nova” i va establir una amistat amb un individu a través del món de la música. Aquesta relació es va anar consolidant a força de veure’s molts cops. En canvi, assegura, en la darrera trobada va ser drogat i van fer-li xantatge.

Violat i gravat

Revela que va ser víctima d’una violació en què va ser sotmès a l’efecte de les drogues i el van gravar mantenint relacions sexuals. “He estat gravat a la web fosca amb vídeos meus en situacions compromeses”. Declara que l’han amenaçat amb publicar-ho a la web pública si denunciava aquesta situació.

Segons el seu testimoni, no es tracta d’un assetjament individual: “Entenc que és el crim organitzat, no una persona, sinó un conjunt de persones que no coneixes”. Segons creu, una prova d’aquest fet és que han tingut accés a tot el que va explicar a la policia en una entrevista privada: “La informació que li vaig donar a la policia va anar directe a aquests individus. Entenc que la policia està plena de bona gent intentant fer la seva feina, però també és un fet que hi ha molta corrupció policial”.

De fet, també han tingut accés al seu historial mèdic i afirma que també li han dit que tenen sota la seva xarxa criminal influència entre els mitjans de comunicació i també un ministre. “Intenten fer-me semblar paranoic, com si m’hagués tornat boig. Per això tinc aquest diagnòstic de psicosi induïda per drogues”, relata.

El van seguir fins a Austràlia

Levi Davis ha explicat que va tornar a Austràlia per intentar deixar enrere aquest episodi i recuperar la seva vida. Va arribar un moment en què aquesta situació el va portar a una temptativa de suïcidi, que va evitar un amic seu. Malgrat tot, les amenaces van persistir i assegura que allà el van continuar seguint. “M’han dit obertament que m’intentaran defraudar amb els vídeos que tenen sobre mi i amb els individus que han introduït a la meva vida”.

Les amenaces van més enllà d’ell mateix i revela que el seu entorn més proper també està en perill: “Si deia alguna cosa més, intentarien de matar-me, amenaçar la meva família i també inculpar-me”.