Les arts lumíniques han tornat a il·luminar el Poblenou amb el Llum BCN 2022 aquest cap de setmana, i prop de 100.000 persones no s’ho han volgut perdre. En aquesta onzena edició hi havia 13 instal·lacions d’artistes professionals i el treball d’alumnes de 16 escoles de la ciutat. La xifra d’assistents, però, representa la meitat de persones que va captar el festival just abans que esclatés la pandèmia, el febrer del 2020, amb prop de 200.000 visitants.

‘Hogar’ i ‘A nature’, les dues instal·lacions artístiques d’estudiants guanyadores del Llum BCN 2022

El barceloní Antoni Miralda ha estat l’artista convidat del Llum BCN 2022, en què el talent local emergent també ha tingut especial protagonisme. Tot conjunt, destaquen els organitzadors, ha retornat la sensació de normalitat al voltant del festival. I han confirmat l'”excel·lent” acollida del públic barceloní a aquest desplegament de cultura i art als carrers de la ciutat.

Encara se’n pot visitar una obra durant tot el febrer

El Llum BCN no acaba del tot aquest diumenge. Per primera vegada, una obra del festival es pot visitar durant tot el mes de febrer al Disseny Hub Barcelona. Es tracta de l’obra ‘Data heartbreak’, de Domestic Data Streamers, en coproducció amb DHUB – Llum BCN, instal·lada a la Sala A del DHUB fins a finals de febrer.