L’Espai Social Barcelona-la Verneda necessita més persones que vulguin col·laborar en el seu programa d’acompanyament educatiu i han posat en marxa una campanya per aconseguir voluntaris. Les persones que vulguin implicar-s’hi aportaran el seu temps i experiència per contribuir en l’educació dels joves. Bàsicament necessiten gent que ajudi els alumnes a fer els deures o a preparar exàmens i treballaran les tècniques d’estudi amb la supervisió dels tècnics d’aquest servei de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

L’Espai Social Barelona-la Verneda necessita més mans

El Pau i l’Àngel són dos dels voluntaris que ja col·laboren amb l’Espai Social Barcelona-la Verneda. Ajuden els 20 estudiants d’ESO que participen en el programa d’acompanyament educatiu a fer els deures però també a treballar altres aspectes relacionats amb l’educació. Expliquen que hi van dues tardes a la setmana i que el temps que inverteixen els hi està més que compensat veient els progressos dels nois. La figura dels voluntaris serveix també de referent als més joves. Els alumnes viuen, en primera persona, un exemple d’algú que ajuda els altres d’una manera altruista.

Educació en el sentit més ampli

Des de la fundació asseguren que fan falta diferents perfils de col·laboradors per complementar la tasca de l’equip tècnic, ja que treballen les tècniques d’estudi però també l’educació emocional. De cara a la campanya de captació de voluntaris expliquen que busquen persones actives a qui els agradi estar en contacte amb gent jove però que tothom hi és benvingut.

Aquells que vulguin participar poden trobar més informació a la pàgina web de la Fundació Catalunya-La Pedrera. També es poden adreçar directament a l’Espai Social Barcelona-la Verneda, situat al carrer del Treball, 213.