[vc_row][vc_column][vc_btn title=”ACTUALITZACIÓ: Open Arms atura la crida a dur mantes desbordada per la solidaritat” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/crida-mantes-open-arms-desbordats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

L’Open Arms fa una crida per aconseguir mantes per a una nova missió el 2019. L’ONG demana col·laboració ciutadana per poder emprendre una nova missió al mar Mediterrani. A més, tothom qui s’acosta al vaixell de l’Open Arms a Barcelona pot fer-hi una visita. Expliquen que es tracta d’un recurs “imprescindible” per als rescats perquè se’n dona una a cada persona.

“En necessitem moltes i recurrentment, tant per a adults com per a infants”, resumeix Mar Sabé, portaveu d’Open Arms. “Demanem a tothom que si en tenen i no les fan servir, ens les portin perquè els donarem un bon ús”, assegura Sabé.

Aquests dies, Proactiva Open Arms també ha fet balanç del 2018, un any que ha assegurat que ha estat “molt complicat”. Per això, encaren el 2019, afirmen, amb pessimisme, i han anunciat que no treballaran més en aigües espanyoles, després que l’Estat tingués un vaixell de rescat aturat a Motril dos mesos.

Com entregar mantes a l’Open Arms a Barcelona?

El vaixell de l’Open Arms estarà ancorat davant l’Hotel Vela fins al 7 de gener al matí, quan tornarà a navegar. Per ara, l’organització només sol·licita aquest material.

L’ONG Open Arms també ofereix la possibilitat de visitar el vaixell a aquells qui van a fer una entrega d’una manta a Barcelona.