Poques hores després que transcendís que el dibuixant de l’editorial Bruguera Enric Pons estava sent víctima de la gentrificació, l’home ha tornat a rebre aquest dijous al matí una altra notificació de immobiliària que gestiona el seu domicili, en què l’informa que li torna a apujar el lloguer. Si durant els últims tres anys ha passat de pagar 280 a 530 euros al mes per ocupar els baixos  del número 281 del carrer de Sardenya, ara Mc Gestinver Iuris li reclama una quota mensual de 541 euros.

Aquest nou increment l’ha denunciat a Twitter l’activista Lagarder Danciu, impulsor del projecte de la Casa de Cádiz, un alberg ocupat per persones sense llar. Danciue assegura que Pons —també un tarotista conegut amb el nom de Kheto Rigol— ha rebut el burofax al matí, i es queixa que “per petita que sembli aquesta quantitat [11 euros], no la pot assumir“. A més, qualifica l’agència immobiliària d’actuar de manera especuladora.

 

Entrevistat a betevé

Enric Pons va obrir les portes de casa seva a un equip de betevé, en concret per al programa Connexió Barcelona. Kheto Rigol va ensenyar el racó on escriu i rep les visites, tot decorat amb les seves passions, entre les quals hi ha Marilyn Monroe. També hi parla de la seva passió per Egipte i les piràmides que va visitar personalment.

Pons també va ser entrevistat al programa Jo què sé, amb el presentador Carles Flavià. A continuació pots recuperar el programa sencer.