La Laura és una mare primerenca. Acaba de tenir el seu primer fill i ha vingut al saló de Bebés i Mamás per agafar idees. "Aquí m'han ensenyat a posar-me la bandolera, és molt més còmode per a ells." A la fira s'hi pot trobar de tot. Des d'activitats per a mares embarassades fins a productes per a nens d'1 a 2 anys. En aquest estand, per exemple, personalitzen les cançons. "Esta es nuestra prioridad, que cada niño sea el protagonista de su disco." També hi ha tallers com aquest, en què els pares aprenen a fer massatges als seus fills. DENIS MANYOSA "La mare és la que normalment està amb la nena, i això em serveix per tenir un vincle més profund amb la nena." Aquesta és ja és la 13a edició del saló, que cada any ha anat guanyant públic. Per aquest motiu, els organitzadors creuen que és una proposta del tot consolidada. ARIADNA HERRÁNDIZ, directora de Bebés&Mamás "Aquest any el fet d'haver vingut a fira de Barcelona, el que volem aconseguir entre altres coses és igualar la taquilla de Madrid. Allà tenim 36.000 visitants i a Barcelona estàvem als 29.000. La previsió és créixer quant a visitants." Demà, per celebrar el Dia de la Mare, els estands faran diversos obsequis. En aquest, per exemple, regalaran a totes les dones embarassades un reportatge fotogràfic.

Després d’una dotzena d’edicions a Fira de Cornellà, Bebés&Mamás inicia el 2012 una nova etapa a Fira de Barcelona. Per a Ariadna Herrándiz, directora del certamen, “el fet de celebrar el saló al centre de Barcelona és un repte il·lusionant i suposa un salt qualitatiu important tant pel que fa als visitants com per a les empreses expositores”.

El saló Bebés&Mamás és la fira de maternitat més visitada del país amb més de 30.000 assistents en la passada edició a Cornellà. La fira és la cita anual imprescindible per conèixer els nous productes i tendències en maternitat i el món dels nadons. A més, durant el saló els visitants gaudeixen d’una àmplia oferta de xerrades, conferències, activitats i tallers.