Segons PxC, els agressors eren davant del casal okupat “La Revoltosa” i, tot i que Sánchez els va intentar evitar, ells el van perseguir fins al supermercat on va intentar refugiar-se i el van acabar apallissant. Allà el van atendre més tard els Mossos d’Esquadra, que van facilitar-ne el trasllat a l’Hospital de Sant Pau, on li van curar les ferides i li han posat tres punts a la cara. Alberto Sánchez baixava pel carrer de Rogent acompanyat del seu germà i uns amics, que es van escapolir dels agressors. La policia catalana ha confirmat que l’agressió es va produir i l’està investigant.

Sánchez és l’impulsor del Casal Tramuntana, ubicat al carrer de la Independència i inspirat en la Casa Pound italiana. Aquest moviment es defineix com a alternatiu i també com “el feixisme del tercer mil·leni”. PxC assegura que dijous, quan va ser agredit, Alberto Sánchez no venia del Casal Tramuntana, però el grup que el va atacar el va reconèixer i per això ho va fer.

David Karvala, portaveu d’Unitat contra el Feixisme, ha rebutjat l’agressió i se n’ha desmarcat. Assegura que els antifeixistes, a diferència d’alguns dirigents de PxC, no creuen en la violència sinó en la mobilització ciutadana. Unitat contra el Feixisme i el Racisme ha convocat aquest dissabte una manifestació al Clot en contra de l’existència del Casal Tramuntana, que asseguren que està portant expressions feixistes al barri. Més de 80 entitats del Clot i el Camp de l’Arpa donen suport a la convocatòria, que esperen sigui pacífica i festiva.