L’Associació de Veïns de l’Illa RPR (Robadors-Picalquers-Roig) ha tornat a difondre imatges d’una baralla entre dues persones al carrer d’en Robador. A les imatges s’hi veu com dos homes s’enfronten, primer llançant-se objectes i després a cops de pal, fins que arriba una patrulla de la Guàrdia Urbana. Un dels homes va ser detingut per un delicte de lesions i va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Cops de pal i llançament d’objectes

Un dels homes que apareix en el vídeo agafa objectes d’un contenidor d’obra i li llança a l’altre. Posteriorment, aquest home el persegueix amb un pal i el colpeja a terra. En aquest moment, arriben els agents que els immobilitzen a terra.

En diverses ocasions els veïns han denunciat baralles al barri. A l’octubre un home va resultar ferit per arma blanca en un enfrontament. Al carrer de la Reina Amàlia, dos homes van barallar-se amb matxet i un d’ells va acabar ferit greu.

Des de l’associació de veïns, Laura de la Cruz ha alertat que malgrat el fenomen dels narcopisos s’ha rebaixat després de la macrobatuda policial al Raval, als carrers d’en Robadors i Reina Amàlia continuen havent problemes violents freqüents relacionats amb la droga. A més, ha assegurat que hi ha relació entre el tràfic de drogues i la prostitució en aquests carrers. De la Cruz ha dit que els veïns pateixen pel que pugui passar a l’estiu a causa del turisme sexual.