Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió amb arma blanca que hi ha hagut la nit d’aquest dimecres a la zona del centre del barri del Raval. Els fets han tingut lloc a les 11 de la nit en una baralla entre diverses persones. Hi ha un ferit lleu, un home de 37 anys, i de moment no s’ha fet cap detenció.

Es tracta del quart apunyalament que s’ha produït a Barcelona en una setmana, des de dijous 18 d’octubre, i amb aquest, i segons ha comptat betevé, ja n’hi ha hagut almenys 11  en els darrers dos mesos, sobretot a Ciutat Vella.

La FAVB denuncia que els Mossos han descuidat Ciutat Vella

Incidents com el d’aquest dimarts a la nit preocupen les entitats veïnals de Ciutat Vella, que sota el paraigua de la FAVB es van reunir aquest dimarts passat per debatre sobre la problemàtica, amb la seguretat al districte com a principal tema a tractar. Constaten, i això els preocupa, que la presència de mossos d’esquadra s’ha reduït molt els darrers anys. De fet, la FAVB té pendent una reunió amb responsables del cos per exigir-los que això canviï. Assenyalen com a principal focus de la inseguretat la venda de droga al barri, ja sigui als clubs cannàbics il·legals o als narcopisos. Inclús consideren que hi ha un turisme que visita la ciutat atret per les facilitats d’aconseguir heroïna i cànnabis.

L’Ajuntament reclama més regulació per les armes blanques

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat al Govern espanyol que reguli i faci més restrictiva la tinença d’armes blanques. Actualment els ganivets inferiors a 11 centímetres es poden dur a sobre.