Guàrdia Urbana nit

Nou atropellament a l’avinguda Meridiana, en el punt de la concentració diària contra la sentència del procés. Un cotxe que ha pogut accedir a la zona del tall ha envestit un jove que participava en la mobilització.

Com a conseqüència de l’impacte, el manifestant ha resultat ferit lleu i ha estat atès en un primer moment pel col·lectiu dels Sanitaris per la República. Una ambulància del SEM s’ha dirigit al lloc de l’incident i ha atès l’afectat posteriorment. Segons fonts consultades per betevé, es tracta d’un jove que ha patit ferides lleus en un genoll.

La Guàrdia Urbana ha detingut el conductor del vehicle, però hores més tard, l’ha deixat en llibertat investigat per l’atropellament i les lesions causades. A més, l’home ha donat positiu en alcoholèmia i se l”ha denunciat per no haver realitzat el curs després d’una suspensió del carnet de conduir.

Diversos usuaris de Twitter i també la CUP de Sant Andreu han denunciat l’accident a les xarxes socials. El partit anticapitalista ha acusat el govern municipal, el PSC i Ciutadans de provocar violència amb la seva petició a Interior per prohibir els talls, una petició que el conseller d’Interior, Miquel Buch, va desestimar.

El d’aquest dilluns no és el primer atropellament que es produeix en el tall de la Meridiana. El 25 de desembre passat un turisme va atropellar una dona en el moment en què començava el tall.