Poques hores després de l’acció contra un Bus Turístic a la plaça de John F. Kennedy, denunciada per TMB, un grup de persones vinculades a Arran s’han encadenat davant la porta del Consorci de Turisme de Barcelona, al número 7 del passatge de la Concepció. En demanen el tancament perquè el consideren “una peça clau del model turístic”. A banda d’encadenar-se, també han llançat pintura vermella contra la façana. A les mans porten cartells en què es pot llegir “Turisme massiu o veïnes”.

Una hora després de començar l’acció, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra s’hi han apropat per fer-los fora de la porta del Consorci de Turisme. Els agents han procedit a tallar la cadena amb què s’han lligat els participants a la protesta.

Un cop han tallat les cadenes, els Mossos d’Esquadra han retirat, un per un els manifestants

Arran considera el Consorci de Turisme de Barcelona “la peça clau del model turístic actual” i denuncia que l’organisme es considera “amo i senyor del turisme i el gestiona en base als seus interessos per davant dels de la població”. Consideren que no té sentit la perivivència d’un organisme “que es manté amb diner públic però que gestiona el turisme per treure’n benefici econòmic propi”. Per tot plegat en demanen la dissolució.