Una baralla al barri del Raval aquest dilluns a la nit ha acabat de nou amb un apunyalament. Un home ha resultat ferit per arma blanca al carrer Nou de la Rambla amb el de Lancaster i la Guàrdia Urbana, que és qui va intervenir en el cas, n’ha detingut el presumpte autor. El succés ha tingut lloc a les 12 de la nit en el context d’una baralla i el ferit està en observació. La mateixa policia apunta que no sembla que el seu estat sigui de gravetat.

Amb aquest, en els darrers dos mesos hi ha hagut almenys 10 apunyalaments, sobretot al districte de Ciutat Vella. Dos van tenir lloc al carrer de les Carretes el 20 i 29 de setembre, i el 12 d’octubre hi va haver un altre al carrer de Sant Rafael amb Robador. També n’hi va haver a la Barceloneta, al Gòtic, al Poble-sec i, els darrers, aquest cap de setmana: un a la plaça de Catalunya, en què va resultar ferit un menor, i l’altre al metro de l’estació de Paral·lel, en què arran d’una baralla van ferir un vigilant que hi va intervenir.

La desena d’apunyalaments que betevé ha pogut comptabilitzar durant els mesos de setembre i octubre a Barcelona estan geolocalitzats en el mapa següent. Clica els punxons per saber més sobre els fets que van ocórrer a cada lloc.

L’entitat Acció Raval també ha percebut un augment dels apunyalaments i alerta que aquests delictes van estretament lligats a la problemàtica dels narcopisos.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Quines armes blanques estan prohibides i quines permeses?
” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/armes-blanques-prohibides-permeses/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]