Una persona ferida en caure a les vies de la L1 de metro

Segons Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), un usuari que anava amb cadira de rodes i esperava el tren a l’andana s’ha apropat massa a la zona de vies i ha acabat caient daltabaix. El comboi que entrava ha estat avisat per frenar abans d’hora i tot i que ha superat el lloc on havia caigut l’home, no l’ha atropellat perquè havia quedat en un espai lateral. La persona afectada, de 59 anys d’edat, ha quedat ferida per diverses contusions i, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, ha estat ingressat a l’Hospital del Mar amb pronòstic menys greu.

L’incident ha obligat a tallar totalment el trànsit a la Línia 1 de metro durant nou minuts. Després d’aquest temps s’ha restablert parcialment la circulació, però la línia encara ha quedat tallada durant més d’una hora entre les estacions d’Universitat i Glòries. El servei s’ha restablert aproximadament a les 16.45 h, un cop els serveis sanitaris i d’emergències han pogut evacuar el ferit.

Segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), per facilitar les tasques d’evacuació i les maniobres dels trens s’ha procedit a desallotjar tots els passatgers d’un comboi de metro que circulava per l’estació d’Arc de Triomf, i posteriorment s’ha tancat l’estació fins que s’ha pogut evacuar la persona ferida de les vies.