Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió que s’ha produït aquest diumenge al carrer del Comte de Santa Clara, al barri de la Barceloneta. La policia ha rebut un avís a les 19.15 h i, quan els agents han arribat fins al lloc dels fets, s’han trobat un home ferit per arma blanca estès a terra. Ràpidament, el Servei d’Emergències Mèdiques l’ha dut a l’Hospital del Mar, on ha estat atès i posteriorment l’han traslladat fins a l’Hospital de Sant Pau. Es troba ingressat a la UCI amb pronòstic reservat. Els Mossos d’Esquadra continuen buscant l’agressor, que ha fugit del lloc dels fets. 

Els Mossos han confirmat que la baralla va començar a l’interior d’un pis i que l’agressor va accedir a l’immoble per una finestra. Després, la disputa va continuar al carrer. Segons els veïns, episodis com aquests són habituals i afegeixen que sovint han sentits crits i discussions provinents del mateix pis.

Tercera agressió per arma blanca en pocs dies

Aquest és el tercer cas d’agressió amb arma blanca que hi ha hagut en menys d’una setmana. El més greu es va produir la matinada del 20 de setembre, quan un home que dormia al carrer va morir després de ser agredit. Poques hores abans, un jove també havia resultat ferit per un apunyalament al barri del Raval.