L’AMPA de l’Escola Maristes Sants-les Corts ha presentat una queixa al Síndic de Greuges per “l’assetjament” que asseguren que està patint l’alumnat amb l’inici del judici cas Maristes, en què s’estan jutjat quatre casos de presumptes abusos sexuals per part de l’exprofessor d’educació física Joaquín Benítez.

En un comunicat, les famílies han rebutjat les pintades que van aparèixer a les parets del centre educatiu dilluns, en què es podia llegir “encobridors” i “còmplices”, i també han criticat la presència dels mitjans de comunicació a les portes de l’escola. Diuen que no s’han tingut en compte els “drets i sentiments” dels alumnes i han demanat que l’activitat lectiva es pugui efectuar amb normalitat.

Tot i que reconeixen que els fets pels quals es jutja Benítez són “molt greus”, han defensat que ells no són ni han de ser “la imatge d’un passat”. També han assegurat que el miler de famílies que porten els seus fills a l’escola estan molt contents amb el centre i han donat suport a l’equip docent i a les víctimes.