Des de la fi del toc de queda, el 9 de maig, l’activitat nocturna a Barcelona ha incrementat. En els darrers caps de setmana ha destacat, especialment, la xifra de persones desallotjades en botellades i aglomeracions al carrer. De fet, la nit de divendres a dissabte s’hi han desallotjat un total de 4.924 persones que incomplien les mesures de protecció sanitària en espais públics de la ciutat.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha destacat que cal viure aquest tipus d’activitat “amb una certa normalitat”, perquè Barcelona és una ciutat amb molt moviment de persones. Tot i això, ha insistit que amb la reobertura de l’oci nocturn esperen que es tregui pressió a l’espai públic.

Batlle també ha recalcat que des de la fi de l’estat d’alarma “no hi ha hagut incidents” i afirma que “aquesta és la millor notícia”. Sí que ha admès que “aquest tipus d’activitat pot causar molèsties i soroll“, però destaca que des de l’Ajuntament ja procuren fer crides al civisme.