La regidora de Sarrià – Sant Gervasi, Maria Eugènia Gay, ha confirmat aquest dimecres al matí que als jardins de Can Raventós s’hi aixecarà una promoció de 53 pisos de luxe de manera imminent. La regidora ha explicat que, finalment, l’Ajuntament de Barcelona no ha pogut arribar a cap acord de permuta amb la propietat per conservar la finca.

Per aquest motiu, i com que el procés de construcció, segons ha assegurat Gay, “compleix” totes les normatives, la construcció seguirà el seu procediment i els Jardins de Can Raventós es convertiran en una promoció de pisos.

Les declaracions de la regidora confirmen els temors dels veïns sobre l’edificació d’un primer bloc al jardí que toca al carrer de Bonaplata, un cop esgotat el termini pactat perquè la propietat i l’Ajuntament arribessin a un acord.

La resolució del jutjat, l’última esperança

La Plataforma Defensem Can Raventós ara té posades les esperances en la justícia per aturar el projecte. Espera que aviat es resolgui un contenciós administratiu que van interposar contra el Pla urbanístic, perquè consideraven que hi havia irregularitatsCreuen que els serà favorable i que això podria aturar el projecte. “El problema és que ens van dir que el pronunciament del jutjat era imminent, esperàvem tenir la resolució abans de l’estiu, però encara no ha arribat“, lamenta Montserrat Busto, membre la Plataforma Defensem Can Raventós.