Els Mossos d’Esquadra han rebut tres denúncies d’agressions sexuals que s’han produït durant la nit de Sant Joan. Segons ha pogut saber betevé, una ha tingut lloc a Barcelona i les altres s’han produït en un municipi del sud de l’àrea metropolitana i a Cambrils. El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha condemnat aquests incidents i ha informat que el cos policial ha obert una investigació per esclarir els fets i detenir-ne els autors. Buch no ha detallat les localitats on hi ha hagut els atacs perquè, segons ha afirmat, encara no disposen d’aquestes dades.

Els responsables dels Mossos d’Esquadra no descarten rebre més denúncies al llarg del dia i s’han mostrat preocupats pel repunt d’atacs sexuals, després d’un descens que atribueixen al confinament per la pandèmia del coronavirus.

Una agressió homòfoba a Sant Adrià de Besòs

Els Mossos d’Esquadra també ha rebut una denúncia per una agressió homòfoba a Sant Adrià de Besòs. El comissari dels Mossos d’Esquadra Joan Carles Molinero ha detallat que dos individus han atacat amb una ampolla de vidre per l’esquena una parella que estava asseguda en un banc. Les dues víctimes han estat donades d’alta i, per ara, no hi ha hagut cap detenció.

Apunyalament a Ciutat Vella

D’altra banda, un home ha resultat ferit en una baralla a la plaça del Duc de Medinaceli, a Ciutat Vella. Els Mossos d’Esquadra n’han rebut l’avís pels volts de les vuit del matí i un cop hi han arribat han trobat la víctima i un testimoni. L’home presentava ferides lleus compatibles amb un tros de vidre. El cos policial ha obert diligències per investigar-ne els fets.