Atac homòfob

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’agressió a una parella homosexual aquest dissabte al Parc de Joan Miró com un robatori violent. Els investigadors, a hores d’ara, treballen amb aquesta hipòtesi i descarten el mòbil homòfob, com sostenen els dos nois, que van denunciar els fets a comissaria de la plaça d’Espanya.

Segons fonts policials, “en cap moment els agressors no els van proferir insults ni van fer cap al·lusió a la seva condició sexual”, cosa que justificaria una investigació per un delicte d’odi i discriminació. Les mateixes fonts han explicat a betevé que van sostreure la bossa a un dels nois per agafar-ne els objectes personals de l’interior i posteriorment la van abandonar.

Per això, investiguen els fets com un robatori violent, malgrat que reconeixen que els van agredir i els dos nois van resultar-ne ferits. Segons les dues víctimes, a un li van propinar un cop de puny i l’altre el van empènyer contra una pilona de ferro i es va fer un trau al front que va requerir-li cinc punts de sutura.