Després de les queixes presentades per molts pares, finalment l’Ajuntament ha rectificat i ha acabat incrementat en 500.000 € la partida per a la campanya d’activitats d’estiu per a infants i adolescents. Això vol dir que les 3.852 famílies a qui fins ara se’ls havien denegat les ajudes a pesar de complir amb els requisits, finalment les rebran. Tots aquests casos eren de sol·licituds d’ajuts del 30 % i el 90 % del cost total de les activitats. Segons el govern municipal cada any es corregeix la partida pressupostària. Els resultats definitius es coneixeran el 21 de juny.

Les 4.375 famílies que tenen errors o incompatibilitats en les sol·licituds tenen fins al 18 de juny per aportar nova documentació i solucionar-ho.

Resposta a la indignació de les famílies

Aquest anunci arriba després de les queixes de les famílies que s’havien quedat, en principi, sense plaça. Havien rebut missatges de denegació dels ajuts per falta de recursos municipals. Des de la Fundació Pere Tarrés van afegir que la manca de diners era per la pròrroga dels pressupostos municipals.