Un jove ha estat apallissat per un grup d’ultres espanyolistes que provenien de la manifestació d’extrema dreta convocada a la plaça d’Artós (a Sarrià), com ha captat en un vídeo Albert Mercadé. L’agressió s’ha produït al carrer del Rosselló, a tocar de Balmes, al voltant de les 22.20 h. En aquells moments la manifestació ultra ja s’havia disgregat pels carrers de l’Eixample.

Segons ha pogut saber betevé, alguns dels agressors anaven equipats amb pals de grans dimensions. Mentre agredien el jove, els ultres han fet crits de “Que se entere de que viva España y de que está en España”. Minuts després, furgonetes de la Brimo dels Mossos d’Esquadra han arribat al lloc dels fets, ja quan els agressors havien abandonat la zona.

Contusions a la cara i suport psicològic

Un grup de sanitaris que actuen de forma voluntària durant les manifestacions aquests dies han atès el jove ferit al carrer del Rosselló. Un d’aquests sanitaris, el Fran, ha explicat a betevé que l’agressió s’ha produït “sense motius aparents” i que el jove, d’uns 20 anys, estava “estable i conscient, sense ferides d’excessiva gravetat”.

Això sí, el sanitari ha dit que han hagut d’atendre el ferit per “contusions a la cara, als ulls i als pòmuls”, i que el noi es queixava de mal a l’esquena. Ha necessitat una bossa de gel per alleugerir els cops i també suport psicològic perquè “estava desorientat” després de l’agressió.