El partit d’ultradreta Vox ha fet un nou acte de petit format a Barcelona. Ha estat a l’Hotel Alimara, a la Vall d’Hebron. Com ja és habitual sempre que l’extrema dreta organitza una cita a la ciutat, els antifeixistes han intentat boicotejar-lo, aquest cop sense èxit.

Davant de la convocatòria dels Comitès de Defensa de la República (CDR), els Mossos d’Esquadra han desplegat un fort dispositiu policial. Els independentistes no s’han acabat trobant amb els membres de Vox i, per tant, no hi ha hagut incidents greus: només alguns moments de tensió entre els manifestants i els agents de la policia. Abans que comencés l’acte, l’edifici ha estat tacat amb pintura i vermella com a mostra de protesta.

Hotel Alimara

La candidata de la CUP a l’alcaldia de Barcelona, Anna Saliente, ha participat en la protesta, que ha finalitzat amb un manifestant identificat. Saliente ha mostrat la seva indignació en un tuit i ha citat el conseller d’Interior, Miquel Buch, a qui ha preguntat: “Quines ordres has donat?”

Durant la convocatòria, els CDR han llegit un manifest per rebutjar la presència de l’extrema dreta al barri. Malgrat l’intent d’aturar l’acte de Vox, el partit d’ultradreta ha pogut celebrar-lo sense problemes.