Ambulància

Dia complicat per a la mobilitat de Barcelona. Aquest dilluns al vespre s’ha produït un xoc frontal de dos vehicles en un accident als túnels de Vallvidrera i cinc persones n’han resultat ferides, una dels quals està en estat crític i ha estat traslladada a l’Hospital Clínic. Segons explica el SEM, dels altres quatre ferits, un ha quedat en estat menys greu -traslladat a l’Hospital Quirón-, i els altres tres estan ferits de caràcter lleu. Ha calgut la intervenció de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, sis ambulàncies del SEM i sis patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Els fets han passat poc abans de dos quarts de vuit del vespre. Fruit de la col·lisió frontal entre els dos vehicles, s’hi han vist implicats dos cotxes més. El sinistre ha afectat la circulació a la C-16. A conseqüència del xoc, ha calgut tallar la via en els dos sentits de la marxa i s’han produït retencions tant per entrar com per sortir de Barcelona. A Twitter, alguns usuaris han ensenyat fotografies del xoc.

Dilluns complicat per a la mobilitat

Ha estat un dilluns especialment complicat per als conductors de la ciutat. Un vehicle incendiat a la ronda de Dalt -a l’altura del túnel de l’Oreneta- ha deixat atrapats els conductors d’aquesta via; en el moment de màxima afectació, ha calgut tallar la circulació en els dos sentits de la marxa i les cues han estat quilomètriques i especialment complicades en sentit Llobregat, on s’han acumulat una congestió de més de 10 km.

Accidentalitat del 2019

Aquest 2019 ja han mort sis persones per accidents de trànsit a la ciutat. L’últim va ser el dimecres 24 d’abril, quan un motorista a la ronda del Litoral va morir després de caure-hi per causes que es desconeixen. De les sis víctimes mortals, quatre eren motoristes i dos, vianants.