Mossos d'Esquadra patrulla carrer
(ACN) Els Mossos d’Esquadra van evitar aquest diumenge el suïcidi d’una dona que estava a casa seva i que havia pres diversos medicaments al districte de Ciutat Vella. Una dona va trucar al 112 cap a les 13 hores per explicar que la seva amiga li havia dit que tenia intenció de treure’s la vida, i va facilitar l’adreça. Agents del Grup Regional de Motos que estaven patrullant per la zona es van desplaçar immediatament fins al lloc dels fets. Van trucar diverses vegades al pis sense que ningú no respongués.

Un caporal es va despenjar des d’un balcó per entrar a la casa

Els agents van contactar amb el veí de dalt demanant d’accedir al balcó i des d’allà un caporal i dos agents més es va despenjar per la barana fins a la balconada del domicili de la víctima. La finestra estava tancada, però a través del vidre van poder veure una dona estesa a terra immòbil, aparentment inconscient. El caporal va donar un cop de peu a la porta, va accedir a l’interior del pis i va atendre la dona, que va començar a recuperar-se.

Els agents van detectar que s’havia pres diversos medicaments i que es trobava desorientada. De seguida van arribar els serveis mèdics, que la van atendre i la van traslladar a un centre hospitalari per a la seva recuperació.