L’individu va seguir el mateix procediment en els cinc casos pels quals se l’ha condemnat. Segons la sentència, l’home controlava els moviments de les àvies fins que trobava el moment adequat per colpejar-les i robar-los els diners i les joies que duien a sobre.

Tots els assalts es van produir entre els mesos de juliol i d’octubre de l’any 2011. L’últim atac es va produir el 27 d’octubre de 2011, quan el condemnat va intentar prendre-li la bossa a una dona de 85 anys que, en intentar resistir-se i demanar auxili, va rebre diversos cops al cap que li van acabar causant la mort.

Aquest tipus d’atacs es van acabar després que la policia detingués l’home, que va ser identificat més tard per algunes de les dones en una roda de reconeixement. A més, diversos establiments de compravenda d’or van confirmar que el condemnat hi havia anat a vendre joies. L’Audiència de Barcelona ha sentenciat que les proves evidencien, sota “lògica i experiència elemental”, que el condemnat va ser l’autor de les cinc agressions.