Ha tingut lloc el 25è Guanya’t el Cel amb el Pare Manel, una edició especialment emblemàtica per ser la primera des de la mort de l’incansable Manel Pousa, Pare Manel.

Han participat a la gala, conduïda per Manel Fuentes, Estopa, Manel Fuentes, Joan Manuel Serrat i Judit Neddermann, Carlos Blanco, Carlos Latre, José Corbacho, Queco Novell i Pep Plaza, Silvia Abril i Andreu Buenafuente i artistes de Nou Barris com Monique Makon i Clara Martín, Mateolika i Herederos del Taxi.

Edició en línia

Enguany s’ha celebrat, com l’any passat, en línia. Bona part de la gala es va enregistrar al maig i, després de muntada, s’ha emès al web de la fundació. Només l’acte protocol·lari previ i una actuació final de Herederos del Taxi han tingut lloc en directe a la seu del districte de Nou Barris, davant d’unes 250 persones.

La Fundació Pare Manel havia convocat més de 15 actes per veure la 25a edició del festival solidari.

25 anys

La gala va néixer fa 25 anys (llavors com a Festival procolònies), amb Pepe Rubianes i Carles Flavià, per recaptar fons i donar visibilitat a l’activitat social que realitza la Fundació Pare Manel als barris de Verdum i les Roquetes.

Només s’han venut les 250 entrades de la seu de Nou Barris, però la fundació ja ha rebut molts donatius com a entrades simbòliques. La recaptació servirà per a la campanya de colònies estiuenques per a nens i joves en risc d’exclusió social que impulsa la fundació.