La candidata de la CUP al Congrés dels Diputats Mireia Vehí ha votat a les eleccions generals del 10-N “contra el règim, contra l’Ibex i contra la monarquia”. Per això, la cap de llista cupaire ha fet una crida a “omplir les urnes de vots”. En aquest sentit, Vehí ha avisat que cada vot que rebi la CUP serà “una esmena a la totalitat de l’excepcionalitat, la repressió i la manca de sobirania”.

La cupaire ha afegit que el poble català “vol decidir i exercir el dret a l’autodeterminació”, a banda de “viure en pau”. Vehí, que ha arribat al 10-N havent negat la possibilitat de fer un bloc unitari independentista al Congrés, ha lamentat que els comicis se celebrin en un “context d’excepcionalitat altíssima” i ha criticat la presència de “milers de policies que estan desplegats” pel territori.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]