El candidat de Vox per Barcelona al Congrés, Ignacio Garriga, ha animat els votants del 10-N a participar “d’un dia històric” perquè, ha assegurat, “marcarà un abans i un després”. En aquest sentit, Garriga ha avisat que “demà començarem a construir un projecte d’agermanament nacional” i de convivència.

Per això, el líder de la formació d’ultradreta ha reblat que “és possible un futur millor” i ha explicat que els diputats que aconsegueixi Vox treballaran amb “lleialtat a la constitució, la nació i els ciutadans”. Ignacio Garriga ho ha dit després de votar a La Salle Bonanova (a Sant Gervasi – la Bonanova); quan ha dipositat les butlletes, ha dit “per Espanya”.

Abascal anima a votar per “garantir la unitat d’Espanya”

El candidat de Vox a governar Espanya, Santiago Abascal, ha estat l’últim dels líders nacionals en votar. Ha volgut agrair la feina de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Catalunya en aquesta jornada electoral. Sobre els resultats el 10-N, espera que serveixin per garantir la unitat de l’Estat i evitar “qualsevol temptativa de divisions, odi i enfrontament entre els espanyols”.