Urna amb vots el 26-M

Els candidats a les eleccions generals del novembre del 2019, a diferència de les anteriors, podran votar el mateix 10 de novembre. El 28 d’abril, els aleshores candidats dels partits independentistes empresonats que es trobaven enmig del judici del procés van haver de votar per correu. A continuació trobaràs a quin col·legi electoral vota cada candidat a les eleccions del 10-N i a quina hora. 

  • ERC

Gabriel Rufián, candidat d’ERC al Congrés, votarà a les 10.30 h a l’Escola Ribatallada de Sabadell. El republicà Ernest Maragall, president del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, ho farà a les 11 h a l’Escola Infant Jesús de Gràcia.

  • PSC

El candidat socialista al Senat, Manuel Cruz, i president actual de la cambra alta, votarà a l’Escola Maristes la Immaculada de Barcelona a les 9.30 h. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ho farà a les 10.30 h al col·legi instal·lat a la Universitat de Barcelona.

  • En Comú Podem

El candidat d’En Comú Podem a les eleccions generals, Jaume Asens, votarà a les 9.45 h de diumenge al col·legi electoral Escola Fort Pienc. Després, i com ja ha fet en altres ocasions, acompanyarà a votar la seva àvia Teresa (de 102 anys) al col·legi electoral Diputació.

  • Ciutadans

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, votarà a les 12.30 h a l’Escola Ausiàs March de Barcelona.

  • Junts per Catalunya

La candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, votarà a les 9.30 h als Salesians de Sarrià de Barcelona.

  • PP

La candidata Cayetana Álvarez de Toledo no vota a Barcelona (en l’ocasió anterior ja va votar per correu) i acompanyarà la número dos per Barcelona, María de los Llanos de Luna, en la seva votació, a les 11 h al Col·legi Sant Miquel, a Barcelona.

  • Vox

El candidat de Vox a Barcelona per a les generals del 2019 d’aquest novembre, Ignacio Garriga, votarà a les 11 h a La Salle Bonanova, a Barcelona.

  • CUP

La candidata de la CUP a les eleccions generals del 2019, Mireia Vehí, votarà diumenge, 10 de novembre, a les 12 h a l’Institut Consell de Cent.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]