La candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha parlat des del pavelló municipal de Calonge (Girona), després d’acompanyar a votar en aquestes eleccions del 10-N el candidat per Girona, Alberto Mas Vilá. Des d’allà, Álvarez de Toledo ha dit que el d’avui és un dia per garantir l’Espanya constitucional.

“Després d’escoltar a diversos líders polítics, i especialment aquells que han comès gravíssims delictes contra la democràcia, jo em limitaré a dir que aquest és un gran dia per a la democràcia i que en acabar el dia encara pot ser-ho més, per garantir la continuïtat de l’Espanya constitucional”

La candidata popular també ha defensat la tasca que fan els membres del partit a Girona, una província on diu que treballen “en condicions especialment difícils”.

Casado veu el 10-N com la “segona volta” del 28-A

El candidat del PP a la presidència del govern espanyol, Pablo Casado, ha votat a les 10.20 h a Madrid, des d’on ha demanat una participació alta aquest 10-N. Casado veu aquestes eleccions com una “segona volta” del 28 d’abril. Aquesta cita, diu, ha de servir per “desbloquejar una situació política que llastra l’economia i les expectatives dels espanyols”. Casado s’ha mostrat optimista de cara als resultats que pugui treure el seu partit.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]