La candidata del PSC, Meritxell Batet, ha reaparegut després d’estar absent durant tota la campanya de les eleccions del 10-N per baixa mèdica. Des de l’Escola Pare Poveda, a Vallcarca, Batet ha assegurat que el més important és que d’aquests comicis surti un govern fort que acabi amb el bloqueig polític.

“És important caminar cap a un país sense exclusions, on puguem conviure tots, pensem com pensem, i que no estigui més dividit”

Batet ha defensat la importància d’avançar cap a un país “sense exclusions” on tothom hi pugui conviure pensi el que pensi.  La cap de llista, que ha anat a votar acompanyada de la seva mare i les seves filles bessones, ha demanat als ciutadans votar per “la justícia social, la convivència, el futur i l’esperança”. Batet també ha agraït als seus companys de partit que l’hagin substituït durant la campanya electoral.

Sánchez anima a anar a votar i confia que la jornada transcorrerà amb normalitat

El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha votat al seu col·legi electoral, a Pozuelo de Alarcón (Madrid), on ha fet una crida a la participació perquè “la democràcia ens uneix com a país, ens fa més forts i uneix en una sola veu la voluntat de tots els espanyols  per decidir el destí comú”. Sánchez també ha confiat en què la jornada electoral transcorrerà amb normalitat després d’haver desplegat forces i cossos de seguretat.

El candidat socialista ha evitat parlar de sumes per formar govern i ha demanat esperar als resultats electorals.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]